Geneeskundig woordenboek

The Gale Encyclopedia of Medicine

Concise medical dictionary

77 puntjes op de i : perfect Nederlands voor anderstaligen

Vraag je je weleens af waarom we 'fijn weekend' zeggen, maar 'fijne avond'? Heb je nog steeds problemen met de plaats van 'niet' in de zin? Weet je of de koffie op tafel 'ligt', 'staat' of 'zit'? En vind je 'er' ook zo'n lastig woordje? 77 puntjes op de i biedt een verzameling onderwerpen waar je als anderstalige moeite mee kunt hebben, zelfs als je het Nederlands al op een hoog niveau beheerst.

Medical terminology with case studies : a navigated guide to learning for health care professionals

Mosby's pocket dictionary of medicine, nursing & health professions

Quick Medical Diagnosis & Treatment 2023

Hoe Zit Het Met Staan? Cursus Nederlands voor anderstalige artsen

A dictionary of nursing

Encyclopedia of Medical Terminology

Codex medicus

Dorland's Dictionary of Medical Acronyms and Abbreviations

Geneeskundig woordenboek

The Gale Encyclopedia of Medicine

Concise medical dictionary

Compendium geneeskunde 2.0

Pinkhof basiswoordenboek geneeskunde

Zakwoordenboek der geneeskunde

Mosby's® Medical Terminology Flash Cards

Hoe Zit Het Met Staan? Cursus Nederlands voor anderstalige artsen

Exploring medical language : a student-directed approach

Compendium geneeskunde 2.0

Pinkhof basiswoordenboek geneeskunde

Zakwoordenboek der geneeskunde

Beter Nederlands spreken : grammatica, woordenschat en uitspraak

Een goede spreekvaardigheid is van cruciaal belang voor iedere anderstalige die Nederlands wil leren. Daar komt veel bij kijken: de inhoud moet begrijpelijk en samenhangend zijn, de grammatica moet worden toegepast en de spreker moet voldoende verstaanbaar zijn voor de luisteraar. 'Beter Nederlands spreken' is de eerste methode die de training van al deze aspecten met elkaar verenigt

Grammatica is niet moeilijk : beknopte grammatica voor wie Nederlands leert

Inleiding tot de Nederlandse grammatica voor anderstaligen

Van Dale pocketwoordenboek Nederlands als tweede taal (NT2)

Woordenboek met een verklaring van ruim 15.000 woorden en 2300 uitdrukkingen, voorzien van verduidelijkende illustraties. Afgestemd op de eerste fase van het leren van de Nederlandse taal

77 puntjes op de i : perfect Nederlands voor anderstaligen

Vraag je je weleens af waarom we 'fijn weekend' zeggen, maar 'fijne avond'? Heb je nog steeds problemen met de plaats van 'niet' in de zin? Weet je of de koffie op tafel 'ligt', 'staat' of 'zit'? En vind je 'er' ook zo'n lastig woordje? 77 puntjes op de i biedt een verzameling onderwerpen waar je als anderstalige moeite mee kunt hebben, zelfs als je het Nederlands al op een hoog niveau beheerst.

Zichtbaar Nederlands : grammatica NT2

Dat grammatica niet moeilijk, abstract en saai hoeft te zijn, bewijst de uitgave 'Zichtbaar Nederlands'. In deze uitgave wordt de Nederlandse grammatica op een visuele manier uitgelegd met weinig tekst en veel schema's, voorbeelden en humoristische tekeningen. 'Zichtbaar Nederlands' helpt anderstaligen om de grammaticaregels op een leuke, toegankelijke manier snel onder de knie te krijgen.

Beter Nederlands spreken : grammatica, woordenschat en uitspraak

Een goede spreekvaardigheid is van cruciaal belang voor iedere anderstalige die Nederlands wil leren. Daar komt veel bij kijken: de inhoud moet begrijpelijk en samenhangend zijn, de grammatica moet worden toegepast en de spreker moet voldoende verstaanbaar zijn voor de luisteraar. 'Beter Nederlands spreken' is de eerste methode die de training van al deze aspecten met elkaar verenigt

Grammatica is niet moeilijk : beknopte grammatica voor wie Nederlands leert

Inleiding tot de Nederlandse grammatica voor anderstaligen

Van Dale pocketwoordenboek Nederlands als tweede taal (NT2)

Woordenboek met een verklaring van ruim 15.000 woorden en 2300 uitdrukkingen, voorzien van verduidelijkende illustraties. Afgestemd op de eerste fase van het leren van de Nederlandse taal